ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین معارض
خروش مردم زادگاه شهید قدس در یوم الله ۱۳ آبان
کمبود سرایدار در مدارس/ نیاز به ۴۰۰۰۰ نیروی جدید
کلاهبردار میلیاردی لینکهای آلوده در دام پلیس
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبانماه امشب واریز میشود
پیش بینی کاهش دما در استان و هشدار به کشاورزان کرمانی
دوم آبان آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد
عدم ارائه خدمات به اسناد دفترچهای
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
18:09:43 - سه شنبه 21 مرداد 1393
یکی از دانههای بسیار خوشمزه در آجیل، می تواند برای سلامت قلب بیماران دیابتی بسیار مفید باشد.
به گزارش” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران در یک تحقیق منحصر بفرد دریافتهاند مصرف پسته می تواند اثر محافظتی برای سلامت قلب مبتلایان به دیابت ایفا کند.
گفتنی است، براساس جدیدترین پژوهشها مصرف دو روز پسته در طول روز به میزان کم می تواند سبب کاهش فشار خون در مبتلایان به دیابت شود.
بررسیها نشان می دهند، براساس تحقیقات صورت گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در پسته مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان وجود دارد که میتواند به سلامت قلب دیابتیها کمک کند.
پژوهشگران تاثیر مصرف پسته را بر قلب دیابتیها را تنها پس از ۴ هفته از انجام این آزمایش به دست آوردهاند.
پژوهشگران اعتقاد دارند، مصرف پسته سبب افزایش فعالیت اعصاب پاراسمپاتیک می شود که فعالیت این عصب مانع از بروز آسیب به عروق خونی در بیماران دیابتی میشود.
پزشکان در عین حال توصیه می کنند افراد از پسته به صورت خام، تازه و غیر بو داده و حاوی نمک استفاده نمایند تا از مزایای آن به صورت کامل بهرهمند شوند.
انتهای پیام/