ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین معارض
خروش مردم زادگاه شهید قدس در یوم الله ۱۳ آبان
کمبود سرایدار در مدارس/ نیاز به ۴۰۰۰۰ نیروی جدید
کلاهبردار میلیاردی لینکهای آلوده در دام پلیس
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبانماه امشب واریز میشود
پیش بینی کاهش دما در استان و هشدار به کشاورزان کرمانی
دوم آبان آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد
عدم ارائه خدمات به اسناد دفترچهای
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
8:02:59 - شنبه 7 شهریور 1394
آب پنیر بالا برنده سرعت هضم غذا و مکملی خوب برای ورزشکاران است.
به گزارش ” صبح رابر”به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد قاضی، متخصص تغذیه گفت: مایعی که معمولاً ما دور میریزیم و آن را ماده زائد ماست تلقی میکنیم، اما در واقع منبع سرشاری از مواد آلی و ویتامین گروه B میباشد که در پیشگیری بسیاری از بیماریها مؤثر است.
وی در ادامه گفت: با مصرف آب پنیر بسیاری از مشکلات و بیماریهای آنها برطرف میشود و به ندرت در طبیعت میتوان چنین ماده ی با ارزشی یافت.
وی در باره روش مصرف آن توضیح داد: این ماده با دارا بودن مقدار زیادی املاح و باکتریهای مفید باعث دفع هرچه بهتر و روان شدن مدفوع میشود که خطر ابتلا به سرطان روده را به طور قابل ملاحظهای کاهش میدهد و با تخلیه مناسب روده، کاهش وزن را درپی خواهد داشت.
وی گفت: آب پنیر دارای نوعی پروتئین است که به سادگی در بدن شکسته شده و به سرعت گوارش میشود اما سایر نوشیدنیها مخلوطی از پروتئینها هستند که به مراتب جذب آنها کندتر است و در نتیجه هضم آنها در بدن طولانیتر خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که نسبت به شیر حساسیت دارند ممکن است نسبت به این ماده واکنش منفی نشان داده و دچار مشکل شوند و پیشنهاد میشود این افراد از شیر بدون لاکتوز یا کم لاکتوز استفاده کنند تا دچار عوارض آن نشوند.
انتهای پیام/