پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

18:37:55 - یکشنبه 3 اسفند 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
ابداع خط جدید توسط دانشجوی بردسیری
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر گفت: با الهام از خطوط کرشمه، ثلث و شکسته نستعلیق، خط جدیدی به نام «پریشان» ابداع کردم که مورد توجه و استقبال پدر بزرگوارم استاد مؤدب و سایر اساتید برجسته هنری قرار گرفته است

به گزارش “ صبح رابر“به نقل از هزار نیوز ، محمدحسین مؤدب که در زمینه نوازندگی و تذهیب نیز به صورت حرفه‌ای فعالیت دارد افزود: به مدد حضرت باری تعالی، کتابت و تذهیب قرآن کریم را با خط ابداعی «پریشان» شروع کردم و تاکنون ۶ جزء از آن به رشته تحریر درآمده که این برای اولین بار است قرآنی با این خط و در سایز صفحات ۷۰ در ۱۰۰ سانتیمتر کتابت می‌شود.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به پیگیری‌های صورت گرفته جهت ثبت خط «پریشان» نیز اشاره کرد و گفت: تذهیب را در سال ۱۳۷۸ به مدت یک‌سال نزد خانم همایون فرا گرفته و پس از آن به‌صورت خودجوش ادامه داده و با تغییراتی در نوع رنگ آمیزی، نوع طراحی و تلفیقی از طراحی کاشیکاری و تذهیب، سبک کار و فعالیتم را  به نام خودم تغییر دادم.
محمدحسین مؤدب، از نگارش کتاب آموزش خط تحریری نیز خبر داد و افزود: از سال ۱۳۹۱ نگارش کتاب دوجلدی آشنایی و آموزش هنر تذهیب را آغاز کردم که در حال حاضر جلد اول آن در مراحل صدور مجوز چاپ می‌باشد.
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به حضور در نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری نیز اشاره کرد و گفت: در بهمن ماه امسال نیز در نمایشگاه بزرگ قرآن و عترت کرمان شرکت کرده و تعداد ۱۶ اثر با خط ابداعی «پریشان» ارائه دادم که بسیار مورد توجه اساتید خط و بازدید کنندگان قرار گرفت.
مؤدب در پایان سخنان خود، اصحاب فرهنگ و هنر را پایه‌های یک جامعه برشمرد و افزود: دست‌آوردهای اصحاب فرهنگ و هنر در طول تاریخ معرف پیشینه و تاریخچه یک کشور است و جامعه‌ای در این زمینه موفق خواهد بود که نسبت به مرتفع ساختن مسائل و مشکلات اصحاب فرهنگ و هنر اهتمام نماید.
گفتنی است، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر خوشنویسی را از سنین کودکی نزد پدر بزرگوارشان استاد جمال الدین مؤدب آموخت. محمدحسین مؤدب در سن ۸ سالگی موسیقی را با ساز سنتور نزد زنده یاد خلیل برهانی آغاز و پس از آن در محضر استاد سعادت تلمذ نمود. دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر ساز تار را در محضر استاد منشی زاده و استاد توحیدی فرا گرفت. وی در چهارمین جشنواره موسیقی استان شرکت و مقام سوم در رده سنی «ج» در رشته تار و سه تار را کسب کرد. دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با گروه‌های موسیقی اصیل ایرانی مانند «مشتاق» و « ارفع» با نوازندگی سازهای تار، سه تار، دیوان، دف، بم تار و کوزه همکاری نزدیک و فعالی داشته است.

انتهای پیام/

بر چسب ها: ,
تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب